Vesti > Poznati pričaju > Najčudniji poklon koji sam ikad dobio bio je herpes!

Najčudniji poklon koji sam ikad dobio bio je herpes!

sredovecni par Pevač Robi Vilijams je rekao da je najgori poklon koji je ikada dobio bila polna bolest – herpes.

Naime, Robi Vilijams, koji sada ima 36 godina, je posetio BBC-jev Radio 1, kako bi u programu Live Lounge izveo svoju novu pesmu «Shame» zajedno sa Gari Barlouom sa kojim je nekada zajedno bio u grupi «Take That». Ali, kada je voditeljka upitala Robija koji je najgori poklon koji je ikada dobio, on je otkrio mnogo više nego što je bilo ko očekivao.

Robijev drugar Gari Barlou je rekao da je najčudniji poklon koji je ikada dobio od neke svoje obožavateljke bila torta sa slikom devojke koju ne poznaje, a Robi Vilijams je na zaprepašćenje voditeljke rekao da je najčudniji poklon koji je ikada dobio herpes! Nije ulazio u detalje, a BBC-jeva voditeljka je u britanskom maniru ironično prokomentarisala “Divno, zar ne?” i upitala Robija da zajedno sa Garijem izvede numeru Shine grupe «Take That», kojoj je Robi i sam nekada pripadao, a ispostavilo se da je ova numera napisana baš o njemu, kada je napustio ovaj bend i krenuo u solo karijeru…

Ostaje utisak da je Robiju značilo da ovu tajnu više ne čuva samo za sebe, već da je podeli sa javnošću. Koliko god da je ovako nešto teško priznati ljudima koji nas okružuju, ipak je život posle toga mnogo lakši nego kada tajnu koju nas muči dugo čuvamo u sebi. Dakle, nemojte se dodatno opterećivati ako ste dobili neku od polnih bolesti, to se usled nepažnje može desiti mnogima. Umesto toga, posavetujte se sa vašim najbližima i započnite proces lečenja. Život ide dalje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Top